احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

جهاد اسلامی: سفر هرتزوگ به بحرین، خنجری به ملت فلسطین است

«طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، شامگاه امروز (یکشنبه)، سفر «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم موقت صهیونیستی به بحرین را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر رادیو «صوت القدس» به نقل از سلمی گزارش داد سفر هرتزوگ به هر کشور عربی یا اسلامی، خنجری به ملت فلسطین و تحقیر مسئله نخست کشورهای عربی و مسلمانان است.

وی تأکید کرد رژیم صهیونیستی با چنین سفرهایی در تلاش است بر تجاوزگری و تروریسم خود و افزایش جنایات قتل و کشتار نیروهای خود علیه ساکنان قدس اشغالی و کرانه باختری سرپوش بگذارد.

سخنگوی جهاد اسلامی ضمن قدردانی از مخالفت ملت بحرین با این سفر شوم، از همه ملت های عربی و اسلامی خواست که با صدای بلند مخالفت خود را با عادی‌سازی روابط با صهیونیست ها اعلام کنند و با هر گونه تلاش صهیونیست ها برای رخنه در جهان عربی و اسلامی مقابله نمایند.

در پی سفر هرتزوگ، گروه های انقلابی بحرین با انتشار بیانیه‌ای تأکید کردند: «سفر نامبارک و شوم رئیس رژیم اشغالگر را به شدت محکوم می‌کنیم. این سفر موجب تحریک احساسات مردم عرب و مسلمانان، مسیحیان و همه آزادگان عالم می‌شود».

معارضان بحرینی گفتند سفر اسحاق هرتزوگ، به خوبی میزان انزوای رژیم آل خلیفه را نشان می‌دهد.
همزمان آیت‌الله شیخ «عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین نیز در صفحه توئیتری خود نوشت که سفر رئیس رژیم صهیونیستی لکه ننگی بر دامان رژیم منامه و موجب سرافکندگی است.

سفر هرتزوگ به منامه، اولین بازدید رسمی رئیس این رژیم از بحرین است. هرتزوگ در حالی وارد بحرین شده که این کشور طی چند روز اخیر به صحنه اعتراضات و تظاهرات ضد صهیونیستی تبدیل شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر